..................................................................................................................................
 
 

Tahukah ANDA? Peningkatan jumlah pesakit dari pelbagai lapisan masyarakat, tanpa mengenal usia, bangsa, kaya atau miskin turut menghidap penyakit-penyakit kronik dan jumlah penghidapnya kian meningkat terutama penyakit jantung koronari yang menjadi punca kematian nombor satu di Malaysia.

Jika dahulu, hanya orang kaya dikaitkan dengan penyakit jantung, diabetes dan darah tinggi kerana kemampuan mereka untuk bermewah dengan makanan tetapi hari ini anggapan itu sudah tidak lagi boleh dipakai sepenuhnya. Mungkinkah anda juga TERMASUK dalam golongan ini?

APAKAH ANTARA PUNCANYA?

Kehidupan masyarakat hari ini yang semakin gemar makan makanan segera dan bergoreng di restoran-restoran serta sering makan diluar yang tidak dapat dipastikan tahap kebersihan dan keselamatannya dikenal pasti sebagai antara punca penyakit kronik semakin menjadi-jadi di kalangan penduduk Malaysia. Pemakanan yang berlebihan daripada keperluan dan pengambilan makanan tambahan yang tidak betul juga antara penyumbang kepada penyakit-penyakit tersebut.

Corak pemakanan yang tidak seimbang, pekerjaan tanpa banyak pergerakan dan faktor keturunan turut menjadi penyumbang kepada penyakit-penyakit kronik yang boleh membawa maut sekiranya tidak dirawat dan dikawal.

 
MAMPUKAH ANDA MENGUBAH HABIT PEMAKANAN ANDA? ATAU SITUASI PEKERJAAN ANDA YANG SENTIASA 8 JAM DALAM PENGHAWA DINGIN?
 
 • Secara jujur, fikirlah sejenak untuk mengingati kembali apa yang anda telah makan bermula semalam, dari seawal 6 pagi hinggalah anda kembali melelapkan mata untuk istirehat. Apa yang anda makan?
 • Sepanjang kehidupan seharian anda semalam, apa yang telah anda lakukan untuk meningkatkan stamina dan kecergasan otot atau sebanyak manakah kalori yang telah dibakar bagi mengimbangi makanan yang memasuki tubuh badan anda?
 • Bilakah kali terakhir anda bersenam? Berapa lama?
 • Pernahkah anda berfikir setiap kali menyuap makanan ke mulut, adakah ia suatu yang baik untuk kesihatan atau sekadar pemberi rasa selera sahaja?
 
Sebelum terlambat, ubahlah sikap dan senario harian kita atau bersedialah untuk menghadapi risiko pelbagai penyakit kronik yang sememangnya menjadi bualan harian masyarakat Malaysia setiap hari.
 
SAYA TAK MAMPU BERUBAH?
 
Maka anda perlukan kaedah alternatif dan kami menawarkan HAYAT NINE THOUSAND [H9000] yang merupakan hasil dari penyelidikan ilmiah, pengeluaran, jualan integrasi syarikat, ilmu pengetahuan dan teknologi United Kingdom . Mempunyai hak paten antarabangsa dalam pelbagai produk kesihatan, juga mendapat ISO9001 dan ISO13485. Produk dengan sistem pengurusan kualiti produk yang terjamin turut mendapat permintaan dari Amerika Syarikat, Kanada. Jepun, Jerman, Hong Kong dan Taiwan.
 
APAKAH FUNGSI UTAMA
 1. Membantu membersihkan darah.
 2. Membantu menghidupkan sel .
 3. Membantu memantapkan sistem saraf utama.
 4. Membantu menguatkan sistem imun tubuh
 5. Membantu membina semula sel kulit.
 6. Membantu merawatan kecantikan luaran.
 
:: TAHUKAH ANDA? ::
 
 

Tubuh manusia terdiri daripada 60 trilion sel. Dengan membran sel sebagai sempadan di dalam sel-sel normal, membran luar yang bersifat positif pula sentiasa terdedah dalam suasana yang negatif. Ini kerana potensi voltan negatif jauh lebih tinggi daripada voltan positif, yang datang dengan keupayaan yang berbeza di dalam dan di luar membran sel. Ini adalah perbezaan yang berpotensi mendapat kekuatan untuk metabolit yang dihasilkan dan dikumuhkan di luar sel. Ini adalah sel kegiatan, yang kita sebut "metabolisme tubuh" tetap sihat selagi metabolisme kekal normal.

Jika tubuh sering over-akumulasi ion positif, maka akan berlaku ketidakseimbangan (peningkatan potensi penurunan intraseluler potensi positif dan negatif). Kemudian rentak aktiviti metabolisme tubuh akan terpengaruh dan akan mempercepatkan lagi proses penuaan. Lebih-lebih lagi, sel-sel penuaan akan gangguan fungsi fisiologi tubuh, sistem saraf autonomi dan bahkan menyebabkan tekanan darah tinggi, arteriosklerosis, penyakit jantung, kanser, rematik, neuralgia, insomnia, sembelit dan lain-lain lagi. Sementara itu, penuaan sel dapat dilihat melalui pembentukan kulit kasar, bintik-bintik, garisan halus yang menjadi tanda-tanda penuaan kulit.

Umumnya, selama mana kita menjaga keseimbangan antara bahagian dalam dan luar sel manusia, kesihatan kita akan menjadi stabil dan lebih baik.

 
 

Bagaimana Serangan Lemah Jantung Berlaku?

[Sila lihat video yang terdapat di pautan ini]
 
:: PENEMUAN HAYAT NINE THOUSAND - H9000 ::
 
   

"Ia bermula Disember 2009. Ibu saya tertarik dengan pengiklanan sebuah syarikat yang menawarkan perkhidmatan rawatan terapi elektrik secara percuma di Kuala Kangsar, Perak. Setelah mencubanya secara percuma beberapa bulan, beliau dapati perubahan kesihatan yang semakin baik. Malangnya perkhidmatan tersebut telah berpindah ke bandar lain dan ini menyukarkan keadaan ibu saya untuk mendapatkan rawatan tersebut lalu tidak dapat meneruskan rawatan selama beberapa bulan dan kesihatan ibu saya kembali merosot.

Setelah berbincang dengan adik beradik, kami berpakat untuk membeli produk tersebut walaupun ia mencecah belasan ribu demi untuk kesihatan ibu yang kami sayangi. Namun sebelum pembelian dibuat, saya ditakdirkan bertemu dengan seorang rakan dari luar negara yang mengesyorkan produk ini. Saya tertarik dengan spesifikasi dan fungsinya yang hampir sama namun harganya berpatutan dan mampu milik. Saya membuat keputusan untuk membuat kajian selama sebulan tentang kelebihan produk ini. Pada pertengahan Januari 2010, saya membeli 1 unit sebagai percubaan dan kegunaan ibu saya.

Setelah beberapa bulan menggunakannya, kesihatan ibu saya semakin baik. Sakit lututnya yang serius sehingga terpaksa sembahyang secara duduk kini telah pulih dan mampu sembahyang secara normal. Ibu saya juga kembali cergas di dapur dan kini senang untuk kembali berkunjung ke rumah anak-anak yang tinggal di Shah Alam, Kajang dan Melaka.

Kegembiraan ini ingin saya kongsikan bersama anda, untuk ibu dan ayah anda. Sebagai tanda terima kasih kita atas segala pengorbanan mereka selama ini mengapa tidak kita hadiahkan H9000 untuk kegunaan mereka di rumah..walaupun ia tidak mampu menebus segala pengorbanan mereka, sekurang-kurangnya..ANDA telah menunjukkan tanda PENGHARGAAN anda kepada mereka.."

Kasih ibu membawa ke syurga..

 
Hj. Hayat Hj. Mohd Nazir
 
               
Keputusan HARI INI adalah untuk kebaikan HARI ESOK.
 
Mencegah Adalah Lebih Baik!
 
[Dengan jaminan produk 1 tahun]
Dapatkan Hayat Nine Thousand hari ini.

Hanya RM6500.00

Sila hubungi @ SMS ke
:: 0123.146.246 @ 0123.890.920 ::
H9000H9000H9000H9000H9000H9000H9000H9000H9000H9000H9000H9000H9000H9000H9000H9000H9000H9000
 
[PROMOSI]
Rawatan PERCUMA selama SEBULAN bermula sekarang sehingga 31hb. Mac 2011.
 
Sila datang ke premis kami di No. 5-2, Jalan 3/9, Pusat Perniagaan Kajang Utama, Kajang (Berhampiran dengan 7 Eleven Kajang Utama).
 
:: TERMA PERKHIDMATAN ::
 
 • Perlu membuat tempahan awal dengan menghubungi 03-8733 6246.
 • Waktu perkhidmatan dari pukul 10 pagi hingga 1 tengahari dan dari pukul 2 hingga 5 petang.
 • Percuma rawatan 60 minit sehari.
 • Hanya sekali sehari dibenarkan bagi setiap pelanggan.
 • Pastikan minum 2 gelas air mineral terlebih dahulu.
..................................................................................................................................
..................................................................................................................................
Diuruskan Oleh :
Hayat Network Sdn Bhd
 
..................................................................................................................................
 
Hak Cipta Terpelihara Julai 2009 @ Hayat Network Sdn Bhd
..................................................................................................................................